SEVILLANES
Sevillanes (Iniciació)
SEVILLANES

Horaris

Dimecres de 20:30h a 21:30h

Quota complem. de soci

40€

En què consisteix?

Les Sevillanes és una dansa que, si bé està arrelada a la cultura popular andalusa, està molt difosa al llarg de tota la geografia espanyola i estrangera.
Es caracteritza per la seva gràcia, vivesa, àgil dinamisme i flexibilitat. És un ball socialitzador i molt divertit; es balla en parelles, també hi ha variacions i se'n fa de quatre en cercles, files, etc.
Els moviments més significatius són passeigs, passades, acaraments i remats. Sobre l'últim compàs, el cant, la música i el ball cessen junts i els intèrprets acaben en un desvergonyiment garbós i provocatiu, propi del ball de galanteig.
Els exercicis d'aprenentatge que ofereix el curs de Sevillanes es realitzaran de forma amena i divertida per passar una estona agradable amb la resta de companys alhora que exercitem amb els moviments les cames, tors, cap i braços, en funció de l'estil del Ball per Sevillanes.

Horaris

Dimecres de 20:30h a 21:30h

Quota complem. de soci

40€
s

Tots els preus són orientatius i dependran del nombre de sessions setmanals i la duració de les mateixes. A més, per a la primera inscripció s’haurà d’abonar una quota de 10€ en concepte de quota soci de l’associació que ofereix aquestes activitats.