guitarra mitjà
Guitarra Nivell (mitjà)
guitarra mitjà

Horaris

Dijous i divendres de 19:30h a 20:30h

Quota complem. de soci

50€

En què consisteix?

La guitarra és un instrument polifònic ideal per a la creativitat artística que exemplifica el concepte de la música com a art de combinar el so, el silenci i el ritme. L'activitat pretén fomentar l'expressivitat (creativitat) dels alumnes a través de l'educació musical i, concretament, a través de l'instrument de la guitarra.

DIRIGIT A: Els qui hagin passat el nivell 1 bàsic i a persones que tinguin unes certes nocions de guitarra. no es requereix cap coneixement previ de solfeig. només tenir nocions bàsiques de l'instrument.

TEMARI: Es farà un aprofundiment en forma més específica en punts com: Els concordes (Majors, Menors, Setenes), els ritmes, estils i tècnica (Hammer, Pull-*oof, etc), els participants podran desenvolupar els seus
coneixements en l'execució de l'instrument forma senzilla i amena. Les Classes seran personalitzades, adaptant-se a les necessitats de cada alumne. Continuarem utilitzant com a eina practica de treball LA TABLATURA, per a executar melodies una mica més complexes que en el primer Nivell. Es farà No obstant això bastant importància a l'apartat dels Concordes, per a poder així executar i aconseguir tenir un repertori de temes. Es farà un mínim acostament als coneixements bàsic de Solfeig en el cas que sigui necessari.

Es necessita: Guitarra / afinador / capotrastre

Objectius:
 • Aconseguir una bona tècnica de la mà dreta i de l’esquerra.
 • Controlar i executar les diferents maneres de prémer les cordes.
 • Adquirir qualitat en el so i musicalitat.
 • Aconseguir Interpretar peces musicals populars de fàcil execució.
 • Horaris

  Dijous i divendres de 19:30h a 20:30h

  Quota complem. de soci

  50€
  s

  Tots els preus són orientatius i dependran del nombre de sessions setmanals i la duració de les mateixes. A més, per a la primera inscripció s’haurà d’abonar una quota de 10€ en concepte de quota soci de l’associació que ofereix aquestes activitats.