GUITARRA_3
Guitarra Nivell (Iniciació)
GUITARRA_3

Horaris

Dijous i divendres de 18:30h a 19:30h

Quota complem. de soci

50€

En què consisteix?

La guitarra és un instrument polifònic ideal per a la creativitat artística que exemplifica el concepte de la música com a art de combinar el so, el silenci i el ritme. L'activitat pretén fomentar l'expressivitat (creativitat) dels alumnes a través de l'educació musical i, concretament, a través de l'instrument de la guitarra.

DIRIGIT A: persones sense o poc coneixement en guitarra. no es requereix cap coneixement previ de guitarra o música.

TEMARI: Es farà una introducció general de les eines bàsiques essencials de l'instrument a través de nocions elementals com són: Els concordes, els ritmes, estils i tècnica, els participants s'acostaran a executar de manera senzilla i amena a l'instrument. la Classe serà personalitzada, adaptant-se a les necessitats de cada alumne.

Utilitzarem com a eina practica de treball LA TABLATURA, per la qual cosa no es requereix estudiar solfeig ni notació musical en pentagrama. No obstant això, es farà una introducció general als coneixements bàsic de La Música.

Es necessita: Guitarra

Objectius:
 • Aconseguir una bona tècnica de la mà dreta i de l’esquerra.
 • Controlar i executar les diferents maneres de prémer les cordes.
 • Adquirir qualitat en el so i musicalitat.
 • Aconseguir Interpretar peces musicals populars de fàcil execució.
 • Horaris

  Dijous i divendres de 18:30h a 19:30h

  Quota complem. de soci

  50€
  s

  Tots els preus són orientatius i dependran del nombre de sessions setmanals i la duració de les mateixes. A més, per a la primera inscripció s’haurà d’abonar una quota de 15€ en concepte de quota soci de l’associació que ofereix aquestes activitats.